Kan säga såhär...

... att att vara på hotell och gå runt och hela omgivningen är helt underbar. Men hade så gärna hellre stannat hemma och firat nyår med mina bästa. Avsluta året med att umgås med alla finaste hade varit helt underbart. Men vi har det bra på hotellet också. Jag får skylla mig själv, mamma frågade trots allt om vi skulle vara hemma eller åka till Stockholm.
 
Trots motgångar och vissa perioder då jag kännt, men snälla? vad gör jag egentligen, massa konflikter och missförstånd så har allt tillslut löst sig. 
 
Sen vill jag tacka alla så fina och bästa människor för detta året. Ni alla är helt underbara. Detta har verkligen varit ett så konstigt år och hänt en jävla massa, både positiva och negativa saker. Har varit med om mycket som jag är så tacksam över. Har haft ett riktigt bra år och en stor förändring från förra året. Bäst var nog hösten. WOW alltså jag minns knappt någonting, för mycket i huvudet. Men justin bieber i globen, myskvällar med bästa, polen, alla mysiga dagar i göteborg, hela sommaren, blivit jagad med ida en massa gånger, klassen har blivit så tajt, volleybollen är så kul och en massor annat. 
TACK TACK TACK, älskar er alla. Hoppas på ett minst lika bra år.